Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2011 11:24 - Тайното оръжие на тайните служби и общества. Противодействие на майнд-контрол и психотронно оръжие.
Автор: sovietunion Категория: Политика   
Прочетен: 669 Коментари: 0 Гласове:
2



Майнд-контролът отдавна влиза в арсенала на тайните служби, а още по-отдавна е на въоръжение в тайните общества и някои секти.
Видове майнд-контрол:
Традиционен - основава се на внушенията и заблудите разпространявани от медиите, образователната система и агенти-провокатори. Също и някои секти, религии и други учения.
Това е легалният майнд-контрол. Има и друг.

Технически - Тук можем да отнесем, микровълновите душегубки, които са на въоружение в службите и са опасни на здравето и живота. Вредното действие на микровълните е известно.
Според непотвърдени източници КГБ правело опити с определени радио честоти да въздейства на настроението на хората. Според тях предизвиквали потиснатост или ефуфория у опитните зайчета.
Предполага се че при началото на прехода към капитализъм са се използвали за да създадат еуфория у населението да се радва на промените и да не се противопостави на разрушаването на комунизма. После се използвали за създаване на потиснатост и апатия за да не се развихри нарастващото недоволство от промените, от капитализма.
Масовата поява на екстрасенси, контактьори, медиуми и др. се проявява като страничен ефект от облъчването с това психотронно оръжие. Така у жертвите се предизвикват халюцинации и те контактуват с духове и извънземни.

Телепатичен майнд-контрол - основава се на телепатични внушения от един човек на друг. Доста древна техника. На мода е в някои тайни общества, илюминати, секти, окултни и езотерични движения, но се използва и от тайните служби. В секретните им лаборатории са правени изследвания и опити.
За щастие възможностите му са ограничени. Макар феновете му да преувеличават възможностите му. (За това и не препоръчително да се използва и да се разчита на него - впрочем някои по-опитни илюминати го знаят и разчитат повече други средства за управление и манипулиране на обществото - като парите, манипулирането на медиите, обарзованието и т.н.)
По-силен е вътрешно-общностния ефект  над самите членове на обществата, който обаче се основата на традиционните заблуди и внушения на самите езотерични учения. Последователите са манипулирани и управлявани.
Също така окултистите стават жертва на телепатичния майнд-контрол, тъй като напрактика сами се подлагат и приемад майнд-контрола.
Духове няма, но има хора използващи телепатията за майнд-контрол. Окултистите стават техни жертви, като смятат че общуват с духове и някави висши сили, не подозират че и внушават от разтояние хитри манипулатори.
Тук църквата не греши като кава че няма духове на мъртъвци и извънземни духове, а демони - само че тези демони са от плът и кръв и се крият зад телепатиния майнд-контрол.  Те не са духове, а хора.

Противодействието на майнд-контрола е просто и лесно. Най-достъпно и универсално противодействие е мисленето и концентрацията. Размисълът и концентрацията са стари и изпитани методи срещу майнд-контрола и други измами.
Разбира се и никакъв страх. Страхът е една от "вратите" на майнд-контрола и едно от оръжията на илюминатите и прочие майнд-контроли.
Мисленето и концентрацията, мъдростта и философията са универсално средство и срещу страх. Не само те освобождават от майнд-контрола и заблудите, но и от страх. Филосовията, мъдростта може да освободи човека от страхове и страсти - да постигне онази свобода - евтерия както казва Демокрит.

Други средства за противодействие. Те са основани на физичната основа на явлението телепатия. През 60те години американски физици изследват телепатията и стигат до извода за електричната, елекртромагнитната  природа на явлението. Така неутрализираики електричните полета те неутрализирали и телепатията.(например с увиване на главата с метално фолио) На тази основа са създадени и използвани антипсихотронни средства за защита не само от телепатичен майнд-контрол, но и от известните психо-шпиони. Така че психотронните шпиони да не могат да виждат със способностите си секретни обекти. Тази техника е известна и в бившия Варшавски договор. Например военни обекти и поделения у нас са защитени с подобни средства.
Предполага се тези средства за защита излъчват и поглъщат електромагнитни вълни и полета.
Възможно е да има устройства с голям обсег. Например хиляди километри.

СССР и майнд-контрола. СССР се създава и управлява от илюминати, но далеч не всички комунисти са илюминати. Илюминатите само мамят че правят комунизъм, а всъщност градят империалистическа система. Съветските илюминати разчитат изключително на телепатичния майнд-контрол. За това например масово рушат църквите, а в православната църква се използват макар и примитивни средства срещу телепатичен майнд-контрол.(И други религии ползват такива средства)
През 60те, когато американските физици хващат цаката на телепатията, СССР взема курс на капитулация. Отказват се от стемежа към развитие и моденизация. Напрактика курсът взед през 60те води СССР към гибел.
Афганистанската война може би е била последен опит на СССР да отдалечи далекообхватните антипсихотронни устройства от сърцето на Съветския съюз.
Капитулацията на съветските илюминати пред западните и приемането на западния модел вероятно се дължал на заплахи на Запада да неутрализира тепепатичния майнд-контрол на територията на СССР и социалистическите страни. Така съветските теле-майнд-контролни илюминати капитулират пред  науката и техника.
Остава само комунизма в страни където не управляват илюминати и не разчитат на майнд-контрол. Това е източния - философски комунизъм, основан на източната философия, която е най-подходяща за комунизма.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sovietunion
Категория: Политика
Прочетен: 26794
Постинги: 21
Коментари: 0
Гласове: 20
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031