Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2011 10:57 - Илюминатите са враг на комунизма
Автор: sovietunion Категория: Политика   
Прочетен: 557 Коментари: 0 Гласове:
1



Както е извесно илюминатите използвали Октомврийската революция за да завладеят властта. Те получили помощ от Германия за да извадят Русия от войната.
Разбира се илюминатите нямали намерение да строят комунизъм/тъй като са малцинство властта им се крепи на капитала/. Те само  използвали комунизма като средство за завладяване на властта в царска русия и постигане на целта - Световната илюминатскаимперия и илюминатска диктатура. По света използват капитала за да завладеят механизмите на властта, но в самодържавна Русия властта била на царя и дворяните, трябвало да ги отстранят и за това иползвали комунизма.
След революцията и Гражданската война опитали да възстановят капитализма с НЕП и да ограбят народа и страната(както направиха през 1989г). Но е появило разцепление. Някои от тях разбрали, че НЕП и капитализма са се провалили, защото не можели да решат въпроса с модернизацията и индустриализацията на страната. Освен това възраждането на капитализма щяро да отблъсне червеноармейците революционери борели се за комунизъм. Това означавало, че скоро  реакцията на Европа отново може да ги нападне с нова интервенция и да върне стария режим и белогвардейците, а те да загубят властта и заграбените богатства.(Едва след отмирането на поколението на белогвардейците белоемигранти в СССР се решиха да върнат капитализма за да няма завърнали се претенденти за властта.)
Така започва сблъсък между двете групи.

Сталин е илюминат. Напрактика илюминатите са архитректи на съветската система и нейните пороци и грешки са умишлено създадени/. Та крайна цел на ционистите не била построяване на комунизма, а световна власт. Комунизмът трябвало да бъде провален. За това те равивали СССР само дотолкова, колкото да устои на евентуална реакционна агресия, а не да го превърнат в истинска модерна, развита, богата и силна страна.
Те станаха капиталисти - пак по план на илюминатите. А народът бе ограбен, натикан в бедност и нищета за да се изпълни плана на илюминатите за световна власт - Световната илюминатите империя и господство.


Тагове:   Илюминати,   комунизъм,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sovietunion
Категория: Политика
Прочетен: 26790
Постинги: 21
Коментари: 0
Гласове: 20
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031